iPTV Bayilik Başvurusu

iPTV Bayilik Başvurusu
iPTV Bayilik Başvurusu

iPTV bayilik başvurusu yaparak sizlerde önemli bir gelir kapısına sahip olabilirsiniz. Türkiye ve Avrupa’da birçok bayi ağımız ailemize kattığı müşteri ağı sayesinde önemli bir üye kitlesini oluşturarak maddi gelir sağlıyor.

iPTV bayilik başvurusu yaptıktan sonra size özel panel sayesinde müşterilerinize hemen panel açabilir, ek olarak satın aldıkları paket değeri üzerinden harika kazançlar sağlayabilirsiniz. iPTV bayilik ile sadece ek gelir değil, kendi işinizi kurarak, kendi işinizin patronu olabilirsiniz. Türkiye’nin en kaliteli ve en hızlı sunucularına bağlı olarak alacağınız bayilik ağı üzerinden tüm müşterilerinize küçük veya büyük paket fark etmeksizin kesintisiz ve profesyonel bir kapsamda hizmet akışını sağlayabilirsiniz.

iPTV Bayilik Başvurusu Nedir?

iPTV bayilik başvurusu güncel olarak listelenen binlerce kanalın ana sunucusuna bağlı olarak kazanç sağlayan bir mekanizmayı kapsar. Başvuru sonrasında onay almanız halinde bu sisteme entegre olarak kendinize özel bir panel sahibi olabilirsiniz. iPTV bayilik başvuru neticesinde yüzlerce bayiinin yer aldığı aile bağımıza sizlerde dahil olabilir, bu zor günlerde harika kazançlar elde ederek para kazanabilirsiniz.

iPTV bayilik başvurusu kapsamında hiçbir belge ve katı şartlar bulunmamaktadır. Kolay bir şekilde başvuru yaparak sizlerde hemen paket satışına başlayabilirsiniz.

BluegoldTV iPTV Bayilik Başvurusu

BluegoldTV iPTV bayilik başvurusu sonrasında detaylı bilgilendirme yapılmaktadır. Bayilere özel olarak belirtilen birçok avantajlı özellikler yer alıyor. Her bayi için özel olarak oluşturulan DNS adresleri bayiinin müşteri nezdinde kaliteli ve güvenilir olarak görünmesini sağlamaktadır. Bu kapsamda kendi markanızı oluşturabilir, daha kaliteli bir görünüm ile çok daha fazla paket satışı yapabilirsiniz.

Yukarıda belirttiğimiz özel DNS adreslerini ayrıca her müşteriniz içinde özel olarak tanımlayabilirsiniz. Türkiye’de ilk defa kendi ağımız üzerinden oluşturduğumuz bu özellik sayesinde müşteri kendini güvende ve kaliteli bir akış içerisinde olduğunu hissedecektir.

BluegoldTV iPTV Bayilik Başvurusu Ücretlendirme

Başarıyla gerçekleştirilen tüm satışlar kredi sistemiyle hesaplanmaktadır. Hesap neticesinde ortaya çıkan hasılat bayi panelinizden kredi olarak düşürülmektedir. iPTV bayilik başvurusu yapan her bayi onay aldıktan sonra aylık 250 TL kredi yüklemek zorundadır. Kredi yüklemesi yapmayan bayii kullanıcıları panelleri tamamen iptal edilerek askıya alınmaktadır. Fakat mevcut bayii ağına bağlı müşteriler bu askı olayından hiçbir şekilde mağduriyet yaşamadan süresi boyunca hizmeti kesintisiz olarak almaya devam edecektir.

iPTV Bayilik Başvurusu ile ilgili daha detaylı bilgi almak için iletişim bölümünden bizlere ulaşabilir, sizlerde iPTV dünyansın bir parçası olarak hemen kazanmaya başlayabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir